Ребята, кто пробовал заработать деньги в интернете? Подскажите какие есть надежные способы?! Был бы очень признателен, я просто даже приблизительно не знаю с чего начать можно.
З чого Ви це взяли?Дожилися, Адвего спамить вже...
Мабуть с того, що з якого це дива людина заходить на якийся форум і залишає посилання на той чи інший ресурс, коли можно просто вказати назву того чи іншого сервісу. Сьогодні майже на усіх форумах більшість людей реєструється с ціллю просунути в мережі той чи іншей інтернет-ресурс, при цьому заробляють на цьому копійки.З чого Ви це взяли?
З повагою до Вас. Де в моєму дописі посилання? Там тільки назва.Мабуть с того, що з якого це дива людина заходить на якийся форум і залишає посилання на той чи інший ресурс, коли можно просто вказати назву того чи іншого сервісу. Сьогодні майже на усіх форумах більшість людей реєструється с ціллю просунути в мережі той чи іншей інтернет-ресурс, при цьому заробляють на цьому копійки.
Посилання було видалено. З повагоюЗ повагою до Вас. Де в моєму дописі посилання? Там тільки назва.
Я не ставив посилання, тільки вказував назву. Не знаю, що Ви видаляли.Посилання було видалено. З повагою![]()
Там не було назви. Там було тільки посилання.Я не ставив посилання, тільки вказував назву. Не знаю, що Ви видаляли.